Thuis

Beyasun Industrial Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

China Beyasun Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0               Beyasun Industrieel Co., Ltd

 

Ons bedrijf, Industrieel Co. van Beyasun, Ltd wordt gevestigd in Nan een ‚Stad, Fujian-Provincie, China, dat een professionele fabrikant van beschikbare sanitaire producten, zoals babyluiers is, baby trekt broek, volwassen luier uit, nat veegt, maandverbanden en damesslipjevoeringen, beschikbaar bedstootkussen, samengeperste handdoek, enz. af Onze fabriek behandelt rond 35.000 vierkante meters. Wij zijn één van de fabrikanten met de hoogwaardige technologie in de wereld met automatische productielijnen.

 

Ons geavanceerd beheer die tot goede bedrijf en kwaliteitsproducten leiden. „Goodkids“, „Babyking“, „Drycare“ „Wesburg“, „Gezond“, „Camera“, „Vlotte baby“, „Tedere Vreugde“, „Prodigy“, „Babyzorg“… die is onze concurrentievoordeelmerken en de verkoopnetwerken hebben meeste landen en de gebieden uitgespreid. Wij kunnen over meer dan 100 verschillende punten met diverse specificaties verstrekken. Wij hebben ook onze producten naar Canada, de V.S., Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika en een andere landen en gebieden onderhand uitgevoerd.


wegens onze nadruk bij het strikte beheer en goede samenwerking tussen afdelingen, is de schaal van ons bedrijf geleidelijk aan uitgebreid. Wij hebben ISO9001 overgegaan: 2008, CE, QC, FDA-CERTIFICATIE. Onze kwaliteit geniet in binnen- en buitenland van een goede reputatie en onze omzet is jaar na jaar gestegen. Wij geloven dat wij samen met klanten kunnen in binnen- en buitenland werken om een betere toekomst te maken.

 

Laat ons samen, zullen wij het beter maken!

 

China Beyasun Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze Geschiedenis

 

-Beyasun Industrieel Co., Ltd

China Beyasun Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Beyasun Industrial Co.,Ltd
Beyasun Industrial Co.,Ltd
Beyasun Industrial Co.,Ltd
Beyasun Industrial Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : „Goodkids“, „Babyking“, Tedere de „Zorg van Novo“ de Vreugde"" Gemakkelijke Zorg“ van „Drycare“ „Wesburg“, „Gezond“, „Camera“, „Vlotte baby“, van de „

Aantal werknemers : 270~300

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Beyasun Industrial Co.,Ltd Certificaten China Beyasun Industrial Co.,Ltd Certificaten China Beyasun Industrial Co.,Ltd Certificaten