Beyasun Industrieel Co., Ltd

Wij zijn fabrikant van babyluier, uittrekken luier, volwassen luier, patiënt underpad, nat veegt, maandverbanden, damesslipjevoeringen, enz. af

Samen, beter maken wij het!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beyasun Industrial Co.,Ltd

Beyasun Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3
Het laden picts Beyasun Industrieel Co., Ltd Meeting Room
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : „Goodkids“, „Babyking“, Tedere de „Zorg van Novo“ de Vreugde"" Gemakkelijke Zorg“ van „Drycare“ „Wesburg“, „Gezond“, „Camera“, „Vlotte baby“, van de „
Aantal werknemers : 270~300
Export pct : 80% - 90%

China Beyasun Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0               Beyasun Industrieel Co., Ltd

 

Ons bedrijf, Industrieel Co. van Beyasun, Ltd wordt gevestigd in Nan een ‚Stad, Fujian-Provincie, China, dat een professionele fabrikant van beschikbare sanitaire producten, zoals babyluiers is, baby trekt broek, volwassen luier uit, nat veegt, maandverbanden en damesslipjevoeringen, beschikbaar bedstootkussen, samengeperste handdoek, enz. af Onze fabriek behandelt rond 35.000 vierkante meters. Wij zijn één van de fabrikanten met de hoogwaardige technologie in de wereld met automatische productielijnen.

 

Ons geavanceerd beheer die tot goede bedrijf en kwaliteitsproducten leiden. „Goodkids“, „Babyking“, „Drycare“ „Wesburg“, „Gezond“, „Camera“, „Vlotte baby“, „Tedere Vreugde“, „Prodigy“, „Babyzorg“… die is onze concurrentievoordeelmerken en de verkoopnetwerken hebben meeste landen en de gebieden uitgespreid. Wij kunnen over meer dan 100 verschillende punten met diverse specificaties verstrekken. Wij hebben ook onze producten naar Canada, de V.S., Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika en een andere landen en gebieden onderhand uitgevoerd.


wegens onze nadruk bij het strikte beheer en goede samenwerking tussen afdelingen, is de schaal van ons bedrijf geleidelijk aan uitgebreid. Wij hebben ISO9001 overgegaan: 2008, CE, QC, FDA-CERTIFICATIE. Onze kwaliteit geniet in binnen- en buitenland van een goede reputatie en onze omzet is jaar na jaar gestegen. Wij geloven dat wij samen met klanten kunnen in binnen- en buitenland werken om een betere toekomst te maken.

 

Laat ons samen, zullen wij het beter maken!

 

China Beyasun Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Beyasun Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. William

Tel.: 0592-2109380

Fax: 86--0592-2109380

Direct Stuur uw aanvraag naar ons